YOUR EXTERNAL TALENTPOOL AGENCY WITH A STRONG INTERNAL INSIGHT.

Waarom is het een absolute must om samen te werken?

1 op de 2 jobs geraakt moeilijk ingevuld. 50% van de kandidaten vertrekt binnen het 1ste jaar omwille van een mismatch op het vlak van verwachtingen. Wij willen hier verandering inbrengen!

De online matching tool van Kazi helpt ons om op een lichte & intuïtieve manier de verwachtingen langs beide kanten helder te krijgen.

We zijn geen consultancy bureau, we zijn een rekruteringsbureau dat heel vroeg in het rekruteringsproces (voor er sprake is van een vacature) de juiste vragen stelt om een betere match te kunnen maken tussen bedrijven en talenten!


“Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.”Thanks Richard Branson we hadden het niet beter kunnen zeggen. Medewerkers die matchen met de werkwaarden (planningsautonomie, feedback & overleg, invloed, etc.), team en cultuur van een bedrijf zullen van nature meer betrokken zijn en automatisch beter presteren, wat onmiddellijk resulteert in gelukkige hiring managers omdat ze een return on investment ondervinden in de vorm van productiviteit en loyaliteit.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.