CONTACTEER ONS

Ontdek hier de gratis Goodbuilders carrière tools.

Jouw werkwaarden en drijfveren zijn belangrijk bij het kiezen van een job of het goed functioneren in een organisatie. Bedrijfscultuur is één van de belangrijkste reden waarom mensen van werkgever veranderen. Hoe beter je eigen werkwaarden en drijfveren aansluiten bij die van je werkgever en/of functie hoe beter de baan bij je past.

Door de waarden die jij belangrijk vindt in je werk vast te stellen en in je achterhoofd te houden kun je beter bepalen of een baan bij je zou passen, of kun je aanpassingen doen die jou gelukkig maken in je functie.

Ontdek wat je drijfveren zijn.

Loopbaanankers van Schein.

Al doende krijg je steeds meer inzicht en ga je in je loopbaan keuzes maken voor dat wat je echt belangrijk vindt. Je krijgt gevoel voor dat wat wel en niet bij je past. Het loopbaananker is dat element in je zelfbeeld dat je niet wilt opgeven, ook niet wanneer je voor een lastige keuze staat. Schein ontdekte door onderzoek een patroon in het zelfbeeld dat mensen kunnen ontwikkelen in relatie tot werk. Iets waar hun aandacht steeds naar toe getrokken wordt (vandaar het anker). Een patroon waarmee hij acht loopbaan - ankercategorieën heeft vastgesteld. Deze ankers scherpen je kijk op werk, motieven en waarden zo aan, dat ze het besluiten over de volgende stap in je loopbaan makkelijker maken.

Hoe?

Doe de test! Wij bezorgen nadien je loopbaananker zodat je makkelijker een keuze kan maken bij je volgende stap.

Contacteer ons via de contactknop en vraag gratis en vrijblijvend de test aan.

Ontdek je werkwaarden en teamrollen via onze gratis tool Kazi scan.

Een werkwaarde is iets wat voor jouw belangrijk is om terug te vinden in je werk. Het is belangrijk dat jouw werkwaarden terug te vinden zijn in de job die je gaat uitoefenen. Vb als je werkwaarde onafhankelijkheid is en je job maakt dat je in een rigide omgeving terechtkomt waar je binnen duidelijke lijnen moet lopen dan gaat het lange termijn niet werken.

Het is iets dat absoluut moet terug te vinden zijn in job/ in de cultuur van het bedrijf om plezier te vinden in je werk. Omdat we bij elke kandidaat gaan voor de juiste match ondersteunen we je graag in het achterhalen van deze waarden.

Hoe?

Doe hier de gratis de online verwachtingsscan van Kazi. We bezorgen je de top 3 werkwaarden en teamrollen.